Amit nem számolunk fel: Kiállási díj (1 óra) és km díj Budapest területén (110 Ft/km), ami 6000/9000 Ft költség csökkentést jelent, ami kb 25%-os kedvezménynek felel meg.

Kerülje el azt a káoszt a költözésnél, ami még a Middle epizódjait is felülmúlja

lomok_koltozesnel2

Úgy érzi, hogy a költözés előtt az élete olyan kaotikus, amit még a Middle epizódjai sem múlnak felül? A Hack család kaotikus otthona eltörpül az Öné mellett? De az, hogy mindezt még a költözés után is átélje, az már tényleg elfogadhatatlan. Vajon miért kényelmetlen sokaknak az új otthon, és hogyan lehet ezt elkerülni? Adunk egy tippet.

 

A költözés nem hétköznapi tevékenység. Nem esik meg velünk minden héten, de még minden évben sem.

Hacsak nem vagyunk azon életvitelű emberek, akik mindig máshol érzik jól magukat.
Az új otthon amúgy is sok változást hoz az életünkbe. Megterheli az egész családot.
A pakolás, és hurcolkodás mindenképpen.

Ez idő alatt nem tud nyugodtan nyaralási úti célokat nézni, baráti összejöveteleket tervezni, de még a gyerek szülinapi zsúrját sem előre látni.

Csak legyen túl rajta a család.
A naptárba beírt dátum valahogy mégis csiga lassú tempóban érkezik el.

 

Sokszor az álmatlan éjszakákat nem a költözés okozza, valami más

Méghozzá az új helyen történő berendezkedés. Kitalálni, hogy minek, kinek hol legyen a helye az új lakásban. Márpedig, ha nem gondolja előre végig a tárgyak és berendezések helyét, sok fejvakarást okozhat Önnek az új otthon honfoglalása.

Kényelmetlen az új otthon, de miért?

Az új otthon m2-nek és a bútorok és vagyontárgyak összhangja nem alakul túl jól.
Több a holmi, mint ahogy azt gondolta. Hiába a tágasabb szoba, nem ugyanaz a felosztás, mint a másik helyen.  A sok felesleges holmi pakolása ráadásul még több időt vett el Öntől, mint gondolta.

Minek is hozták át ezeket? Minek cipelték a költöztetők, amikor nincs is rá szükség?

Így szabaduljon meg a költözésnél a felesleges holmiktól

A felesleges pakolás, csomagolás, dobozolás megelőzésképpen a költözésnél egyetlen céggel akár két legyet is üthet egy csapással.

Amire nincs szükség, annak mennie kell. De hova?
Vállalkozásunk nemcsak a költözésnél segít Önnek, hanem abban is, hogy a felesleges holmik ne a hasznos holmik közé kerüljenek. Valahova máshova. Lomtalanítás szolgáltatásunk keretén belül a felesleges holmikat már nem is kell az új helyre vinnie.

Menjen helyiségről helyiségre, szekrényről szekrényre, és az évek alatt felhalmozódott holmikat- amire nincs szüksége- egyszerűen ítélje „felesleges kacatnak”.  A kacatok összekészítése során látni fogja, mennyi mindennek nem kell „költöznie”, csupán eltűnnie.

Ezek azok a dolgok, amik például már nem működnek. Nem használandóak. És nem is érdemes őket megjavítani. Használatlanul „senkinek nem kell” lomok, amik csak m2-eket foglalnak majd az új helyen.

A valóban költöztetendő értékek pedig jönnek az új helyre. Ahol máris rendszerezettebben fog indulni a kipakolás. Így elkerülheti azt a látványt, amire egyetlen háziasszony sem vágyik: a kupira a lakás közepén.

Ez költözne, amaz viszont inkább „repülne az otthonból”? Mindkettőben segítünk. Egyetlen költözésnél.