Amit nem számolunk fel: Kiállási díj (1 óra) és km díj Budapest területén (110 Ft/km), ami 6000/9000 Ft költség csökkentést jelent, ami kb 25%-os kedvezménynek felel meg.

A legnagyobb félelemfaktor, amitől minden költöző ember tart, csak nem tud róla

félelem a költözéstőlÖn talán meglepődne, ha azt mondanám, hogy tudom, mitől tart a leginkább a közeledő költözéssel kapcsolatban. Azon talán még jobban meglepődne, hogy Ön viszont nem tudja. Mi lenne tehát az?

 

Sokan szorongnak egy költözés előtt. Nem tudják, hogy fognak-e találni időben másik ingatlant és megtörténik-e időben az adás-vétel lebonyolítása. Vagy lesz-e albérlet, ahová mehetnek.

Sokan attól is félnek, hogy nem fogják megszokni az új lakóhelyet, a környéket. Vagy csak tartanak az ismeretlentől. Az állandóság és megszokottság emberei.

A legtöbben viszont nem ettől tartanak a szívük mélyén a leginkább. Pedig egy felkészült költöztetőcég ebben is tud segíteni.

 

Ez volna a legnagyobb költöztetéssel kapcsolatos félelme, amit eddig „nem ismert”?
Annyira egyértelmű, hogy észre sem veszi.  Épp emiatt utálja a festést is a helyiségekben néhány évente.
Mi is volna ez?

A legnagyobb félelme, hogy felborul az életritmusa. Az, hogy a rendszertelenség miatt hónapokig nem lesz rend az életében. A munkából hazatérve a legnagyobb kupi fogja fogadni. És az otthon nyugalmi szigete egy kaotikus rémálom lesz, ami még hónapokig kísérteni fogja.

„Csak maradna minden a régiben… Ne változzon meg minden egyik napról a másikra. Ha jobbra nyúlok valamiért, a rutinos mozdulat megtalálja azt, amit keresek.”

 

Nem kell hónapokig dobozokból élnie
Habár egy költözés így is, úgy is változásokat hoz be az ember életébe, lehet a végletekig rendszerezett.
A költözés lehet izgalmas, lehet kalandos, de egy idegtépő esemény is.
A választás Önön múlik. Kit kér fel maga mellé partnernek.

Mindegy, hogy a változás egy kerülettel, 5 várossal, vagy egy országgal arrébb történik meg. A költözés ugyanazt jelenti: otthonát kell odébb vinni.

Azonban nemcsak a bútorokat kell lepakolni, és húzogatni, de szállítani is kell őket. A lakást időre kell összepakolni, és az utolsó tányérig és pohárig mindent elrakni.

SZÓ SZERINT MINDENT.

A rendszertelenül elpakolt holmik veszélye pedig az, hogy zoknik kerülnek majd elő akkor, amikor a poharakra volna szükség.

 

Hogyan kerülje el a feje tetejére állt hétköznapokat a költözésnél?
A költözés illetve csomagolás előtt a nagy szortírozás életmentő lehet. A kacatokat felesleges magunkkal cipelni.

A megmaradt tárgyakat pakolni kell.
Jó, jó,..de mibe?

A Dm-ből és Lidl-ből összeguberált dobozok sok mindenre jók lehetnek, azonban nem feltétlenül a költözésnél. A különböző méretek, anyagok, minőségek itt nem fognak helytállni.

A kifejezetten költözésre ajánlott standard dobozokkal a rendszerezés is könnyebb. Azok felcímkézése pedig roppant egyszerű. Tudni fogja, mi hol van. Melyik dobozt, melyik helyiségbe kell majd letennie, és kipakolnia.

A kiköltözésnél így akár helyiségenként is haladhat a kirámolással.

Mi nemcsak a költözésben, de a csomagolásban is segítségére vagyunk. A bútorok szét-, és összeszerelését szakszerűen végezzük el. A kartondobozokat és ragasztószalagokat pedig nem számítjuk fel.
Zsugorfóliára vagy buborékos fóliára volna szüksége? Ezt is biztosítjuk.

Megfelelő rendszerező elemekkel nem fordulhat elő, hogy a dobozok túl nagyok lesznek, és nehéz lesz megemelni vagy megfelelően kitölteni őket. Lezárásuk biztonságos lesz. A dédi régi porcelántányérja sem fog balesetet szenvedni a megfelelő kitöltőanyagoknak hála.

 

Tanácsainkkal átsegítjük Önt a költözés különböző állomásain
A felmérés nálunk ráadásul díjmentes. A megállapodáskor nemcsak bólintunk, hanem a lehető legtöbb körülményre rákérdezünk. Előre leegyeztetett időpontban találkozunk Önnel otthonában, és együtt felmérjük a költözéskor várható költségeket, az időt, a munkaórát, a csomagolóanyagok mennyiségét.

Felmérjük a hely megközelíthetőségét, hozzáférhetőségét. Körültekintően adunk árajánlatot. Az árajánlat nálunk nem hasraütésszerűen születik meg. Az árak tükrözik az elvégzendő munka komplexitását. Minden költözésre egyéni ajánlatot adunk.

 

Azért, hogy Önnek a költözés egy előre tervezhető esemény legyen. És a legkevésbé borítsa fel a megszokott hétköznapokat.